Велолюбителі з'їжджаються до Львова! Назад

Велолюбителі з'їжджаються до Львова!

Тисячі зацікавлених відвідувачів зможуть проглянути та протестувати останні велоновинки на міжнародній події LVIV BIKE EXPO FORUM, яка стартує 27 - 29 вересня у м. Львові при підтримці RIA.com.
Image title

Тисячі зацікавлених відвідувачів зможуть проглянути та протестувати останні велоновинки на міжнародній події LVIV BIKE EXPO FORUM, яка стартує 27 - 29  вересня у м. Львові при підтримці RIA.com.

Lviv Bike Expo Forum — масштабний захід, який об’єднає компанії-виробників та дистриб’юторів велосипедів і велосипедних аксесуарів в частині виставки та професіоналів і любителів велоіндустрії у форматі Форуму.

З впевненістю можна сказати, що Львову бракувало такої події і такі фактори як: збільшення кількості велолюбителів, велоактивістів, ріст продажу велосипедів, стрімкий розвиток велоінфраструктури, популяризація велоспорту лише підсилить необхідність проведення даного івенту. Крім цього, це ще один крок до популяризації велосипеду і об’єднання велоспільнот міста.

На Lviv Bike Expo будуть представлені різні групи велотоварів та послуг від провідних компаній з Польщі, Чехії, Італії, України.  Тому, якщо Ви шукаєте нові ринки збуту, нових клієнтів, плануєте просувати свої бренди серед інших відомих світових гігантів, або ж просто хочете бути в курсі всіх останніх велотрендів - Lviv Bike Expo Forum  створений для Вас!!!

Дата: 27 -29 вересня

Назва: Lviv Bike Expo Forum

Місце: ВЦ Південний-ЕКСПО, вул. Щирецька, 36


Слідкуйте за новинами та детальною програмою:

https://www.facebook.com/lvivbikeexpo/

http://bikelviv.com.ua/


Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье